top of page

Anbefalinger fra forældre

 

 

brev fra Anders´ forældre

 

 

 

 

Anders er efter 7 1/2 år stoppet på Kolo9, da han starter på efterskole. Han er været på Kolo9 fra han var 7 1/2 til nu, hvor han er næsten 16. Han har været på kolo9 hver anden weekend (fra fredag efter skole til søndag eftermiddag) samt 2 årlige ferier a 10 dage.

Vi vil gerne her på det varmeste anbefale Kolo9.

Kolo9 har rummet Anders på den fineste måde, og selv om opgaven uden tvivl af og til har været stor, så har vi som forældre ikke oplevet at blive bebrejdet eller holdt ansvarlige for det. Kolo9 har påtaget sig opgaven og løftet den på professionel, omsorgsfuld og kærlig vis.

Kolo9 har været med til at give Anders nogle gode værdier og indstillinger: sund mad, motion, god opførsel over for jævnaldrende og voksne. Vi har også været meget glade for deres bidrag på netværksmøder mv, hvor de har kunne byde ind med en meget værdifuld anden vinkel ift skole, fritidshjem og familie. Kolo9's billeder 

efter opholdene har vi også altid været meget glade for, og de sidste par år, efter at Anders har lært at læse, har Anders hver gang læst mailene både før og efter opholdet op med stor begejstring og høj og klar stemme.

Personalemæssigt er Kolo9 præget af stor stabilitet og ansvarlighed, hvad der uden tvivl har stor betydning for kvaliteten af tilbuddet. 

Det bedste har selvfølgelig været at Anders altid har set frem til at skulle på weekender og ferier med Kolo9 og med stor fornøjelse er draget af. Vi har kunnet tage imod aflastningen fuldt ud uden at have dårlig samvittighed.

Vi kan på det varmeste anbefale Kolo9 til andre børn eller unge og deres familier, der har brug for en regulær aflastning i hverdagen.

Med venlig hilsen

Nils og Hanne

_______________________________________________________________________________________________________________________

Brev fra en stolt mor

Kære Magnus og Koloni
Det er jo ved at være længe siden .... men bliver simpelthen nød til at dele med dig (og koloni) 
Lucas  har i dag fået læreplads i et stort it firma i Høje Tåstrup 😁 
Du sagde dengang til mig/os at han absolut ikke skulle gå efter en STU - det var han alt for “god” til. 
Du havde så meget ret 🙏...siden Lucas slap folkeskolen har han kun haft successer og fået så meget ros og anerkendelse hele vejen! 
Han har det sidste år fået 2 stk 12-taller i dansk og engelsk og klarede sin it eksamen med bravour 🤩 
Og står nu med en fed læreplads og kæmpe anerkendelse fra skolen. 
Det er så vildt og jeg er den stolteste mor du kan forestille dig 🤗 
Synes du og I på koloni skulle vide det... i har helt klart været med til at forme min søn 🙏 
Håber alt er vel på koloni, hils dem der kan huske mig 😊 

En stolt mor

bottom of page