top of page

 

 

Lidt om Koloni

 

Koloni har eksisteret siden år 2000.

Vi er et fristed og en drømmefabrik - med højt til loftet, til de store tanker, udvikling og oplevelser.

Fysisk bor vi mellem Sorø og Holbæk, i Ugerløse, på to smukke firlængede gårde med dertil hørende 10 tdr. land.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ferier og forlængede weekends tager vi til vores fantastiske ødegård i Småland. Her bor vi i vores egen lille landsby, med tre huse og teltlejr. Bade-, kano- og fiskesø et stenkast herfra. Vi kan tilbyde forudsigelige, faste rammer i et kærligt og professionelt miljø, hvor vi gør meget ud af, at det ikke ligner en institution.

 

Vi vægter meget, at her er rart og hjemmeligt, og at vi alle passer på tingene og hinanden – det bliver i høj grad efterlevet.Her er mange muligheder for aktiviteter inde som ude: Udeliv i alle afskygninger, BMX bane, fodbold, motion, bevægelse, mountainbikes, børneyoga, maling, syning, madlavning, musik, eller bare en hyggelig weekend med vennerne. Desuden 1200 kvm indendørshal med racetrack, fodboldbane, hockey, badminton, basketball og klatrevæg undervejs.

 

Vi har også stillerum, hvis man bare har lyst til fred og en god bog. Hjemmebiograf og diverse spillemaskiner hører også med til vort tilbud, men i afmålte mængder. Vi vægter at lave god mad og er meget opmærksomme på sukker og farvestoffer. Vi bager selv vort brød og lever hovedsagligt økologisk. Vi er Mac Donaldsfri Zone, men vi er ikke frelste. Ved festlige lejligheder får vi både kage og andet godt.

 

 

bottom of page