top of page

 

Kildebakken 2, Østrupvej 118, 4350 Ugerløse

 

Tilgang

På Kildebakken 2 går vi ind for medbestemmelse og anerkendelse. Vi anser forskelligheder som en styrke, og gør plads til hinandens behov. Vi arbejder aktivt konfliktnedtrappende, og forholder os til, at alle gør deres bedste - når det er svært er der derfor brug for hjælp, og ikke skæld ud.

 

Lokation

Kildebakken 2 er lokaliseret i midten af Ugerløse by. Vores gård består af 5000m2 jord med et hovedhus og et sideliggende aktivitetshus. Vi har 3 værelser der rummer mellem 2 og 4 drenge hver. Vi har stor stue med fællesbord til spisning og samlinger, mindre stue med tv og flad-ud møbler til aftenhygge, samt åbent køkken. I aktivitetshuset finder man område til at boltre sig i, bordtennisbord, motionsredskaber, bordfodbold samt teknologi-hjørne med playstation og computer. Vi ligger i gåafstand til sommeråbent friluftsbad, fodboldbane, legeplads og multibane. Vi er også 1 mins kørsel fra Kolonis anden gård Sofielyst, som består af en endnu større aktivitetshal, poolbord, hjemmebiograf m.m - alt sammen noget vi aktivt gør brug af også.

 

Struktur

 

På kildebakken 2 arbejder vi under tydelige og genkendelige rammer. Vi kører efter dagsorden og faste rutiner, men samtidig med mulighed for selvbestemmelse i forbindelse med vores udvalg af aktiviteter. Vi er et hold af 3 faste voksne, der møder glade op hver weekend.

 

 

 

 

Socialt samspil med sine kolonivenner

 

Koloni kildebakken består af 9 skønne drenge i alderen 9-16 med diagnoser inden for ADHD og Autismespektret. På kildebakken er trivsel og samvær i højsædet, og det gør vi ved at skabe fede oplevelser sammen, både i huset og på vores skønne nærliggende gård Sofielyst. Her køres der på BMX cykler, køres i gokarts, spilles badminton, stikbold, bordtennis, klatrevæg, brydes og meget mere.

Om lørdagen tager vi også ofte ud på ture. Her kan vi komme ud og brænde god energi af andre steder. Vi tager gerne i svømmehallen, i skoven, på stranden og i legelande såsom x-jump m.m. Der skal selvfølgelig også være plads til at slappe af, og på kildebakken foregår det med kortspil, brætspil, lego, eller måske en tur i værkstedet for at bygge et sværd, skjold eller opfinde noget helt nyt.

Vi har også en bålplads som der ofte tændes op i. Vi tager også på ture til biografen, hvor man kan få lov at se de nyeste og fedeste film. Vi kan også godt lide at sætte vores egne film på hjemme i stuen, og nyde dem sammen med en varm kop te.På bestemte tidspunkter er der selvfølgelig også plads til at mødes over et fælles spil playstation eller computer, eller bare slappe af for sig selv. Rundt om fællesbordet er hvor vi mødes for at spise og snakke. Her kan man fortælle om stort og småt, eller bare sidde og nyde et dejligt hjemmelavet økologisk måltid - og der er rig mulighed for at hjælpe til med at lave maden.

På Kildebakken er der plads til alle, og vi glæder os allerede til at se hvordan du er forskellig fra alle os andre :)

Vores hold består af :

Afdelingsleder Daniel Diaminda 

Lasse Arnfast Hansen

Emil Hornhaver Larsen


Afdelingsleder - Daniel Diaminda

Tlf: 9290 9303

Mail: ddkoloni@gmail.com

 

flyer kildebakken final tryk.jpg
bottom of page