top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe

 

Koloni 7 er en koloni for unge med Down Syndrom. Pt. Er der 7 unge og 3 voksne, vi har både drenge og piger, og alle er i alderen 12-21 år.
Vi er sammen hver tirsdag til onsdag, en weekend om måneden, samt 2 x 10 dages feriekoloni en sommer- og en vinter ferie.


Det vigtigste er, at alle har det rart på koloni. Vi bestræber os på at skabe rammer, der giver hvert enkelt barn de optimale oplevelser, udfordringer og muligheder mens de er her på koloni. 

 

Vi lægger stor vægt på, at man behandler hinanden ordenligt, og at man respekterer hinandens grænser - man er gode venner på koloni.  Vi lægger ligeledes stor vægt på, at der er tid til at fordybe sig i det man nu lige er i gang med – og vi har derfor ikke nødvendigvis en masse planlagte aktiviteter på dagsordenen i weekender og ferier. Sund kost og masser af motion er ligeledes vigtige elementer på kolonien.

Vi ser muligheder frem for begrænsninger – og prøver så vidt muligt at rykke grænser for hvad hvert enkelt barn kan.
 

 

Voksne på Koloni 7

May Stegmann
Jeg hedder May og er afdelingsleder på koloni7. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børn og unge i over 20 år. Jeg har været ansat på koloni siden 2010. Og jeg nyder at være sammen med de skønne unge mennesker, som jeg har været så privilegeret af at kende nu gennem mange år. 

Kevin Gearey

Jeg hedder Kevin og har været på koloni 7 siden november 2018. Efter at have arbejdet som selvstændig blev jeg færdiguddannet pædagog i sommeren 2022, og jeg er glad for at kunne bidrage til at skabe et godt sted at være for de unge mennesker.

David Farum Christensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdelingsleder May Stegmann

maykoloni@gmail.com

Tlf 41951854

bottom of page